petak, 29. april 2016

Aktuelno / Amerika

Natali Vud imala modrice pre davljenja

U novom izveštaju sudskog veštaka navodi se da je Natali Vud imala brojne modrice i ogrebotine kada je njeno telo izvučeno iz Pacifika u novembru 1981.

Natali Vud
Natali Vud
Glas Amerike
Holivudska glumica Natali Vud imala je brojne modrice i ogrebotine kada je njeno telo izvučeno iz Pacifika u novembru 1981. godine, što nagoveštava da je povredjena pre nego što je pala u more, navodi se u novoobjavljenom izveštaju sudskog veštaka iz okruga Los Andjelesa.
 
Natali Vud je bila jedna od najpopularnijih glumica svoje generacije. 43-godišnja Vud je plovila na jahti sa svojim mužem, televizijskom zvezdom Robertom Vagnerom, glumcem Kristoferom Vokenom i kapetanom, nadomak obale južne Kalifornije, pre nego što je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, završila u okeanu. Njena smrt je zapanjila svet i ostala jedna od trajnih holivudskih misterija. Smrt Natali Vud je prvobitno okarakterisana kao slučajno davljenje. Medjutim, losandjeleski detektivi ponovo su otvorili istragu 2011.

Prošle godine vlasti su promenile zvaničan uzrok smrti u “davljenje i druge neodredjene faktore”, ali nisu pružile objašnjenje za tu izmenu. Vlasti odbijaju da komentarišu eventualne nove dokaze u tom slučaju, a navedeno je da ni Vagner ni Voken nisu osumnjičeni za smrt glumice.

Natali Vud je glumila u legendarnim filmovima kao što su “Priča sa zapadne strane”, “Buntovnik bez razloga” i “Sjaj u travi”.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
28.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE