petak, 18. april 2014

Aktuelno

Crna Gora: Nema postupka protiv Miškovića

Ministar pravde, Duško Marković pozdravio je akciju pravosudnih organa Srbije u borbi protiv kriminala i korupcije, kao regionalnog i nacionalnog cilja.

Vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković (arhivski snimak)Vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković (arhivski snimak)
x
Vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković (arhivski snimak)
Vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković (arhivski snimak)
Veličina slova - +
Nebojša Redžić
Crnogorsko Tužilaštvo nema pokrenut postupak protiv vlasnika Delta holdinga, Miroslava Miškovića, saopštila je vrhovni državni tužilac, Ranka Čarapić i dodala da će ta institucija reagovati ukoliko bude potrebe.

Iako je Miroslav Mišković imao razgranate poslove u Crnoj Gori, vrhovno državno tužilaštvo nije pokrenulo nikakav postupak protiv vlasnika jednog od najpopularnjih objekata u Crnoj Gori-Delta City-ja:

“Nemamo podatke koji bi nam u ovom trenutku nametnuli potrebu da nešto u tom smislu provjeravamo. Tužilaštvo će, ukoliko se takva potreba pokaže, reagovati kao što to čini uvijek u sličnim situacijama’’.

Ministar pravde, Duško Marković pozdravio je akciju pravosudnih organa Srbije u borbi protiv kriminala i korupcije, kao regionalnog i nacionalnog cilja.

“Ne mogu da komentarišem sam slučaj, kao što znate on je u fazi izviđaja. Neodgovorno i neprofesionalno bi bilo od mene da komentarišem”, saopštio je Marković.

On je kazao i da od dokaza zavisi da li je bilo korupcije, kao i da je nemoguće praviti paralelu između nijednog događaja, a posebno ne regionalno. Mišković je poslovanje u Crnoj Gori počeo 2007. godine, kada je sa Telekomom Srbija osnovao trećeg operatera mobilne telefonije M:tel Crna Gora, a godinu kasnije otvorio je najveći šoping mol u Crnoj Gori.

Mišković je prilikom otvaranja „Delta sitija“ rekao da je Crna Gora država koja je otvorena za investitore i tada najavio i ulaganja u poljoprivredu. Danas su njegovi poslovi u Crnoj Gori mnogo manji, jer je u međuvremenu prodao udio u M:telu, lanac marketa Maxi i vlasništvo u kompaniji Plodovi Crne Gore. Osim najvećeg šoping mola u Crnoj Gori, Delta City, trenutno je prisutan kroz dio vlasništva u osiguravajućoj kući Delta Generali osiguranje.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE

Download mobile app for your Android device.
Download mobile app for your iPhone or iPad.

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni studioi
X
17.04.2014
<p> <strong>Otvoreni studio</strong> je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.</p>

PRIDRUŽITE NAM SE...