petak, 29. april 2016

Aktuelno

Lekić predao kandidaturu

Predstavnici Demokratskog fronta predali su predsjedničku kandidaturu Miodraga Lekića, koji će na izborima nastupiti kao nezavisni kandidat

Kandidat za predsednika Crne Gore Miodrag Lekić Kandidat za predsednika Crne Gore Miodrag Lekić
x
Kandidat za predsednika Crne Gore Miodrag Lekić
Kandidat za predsednika Crne Gore Miodrag Lekić
Nebojša Redžić
U Crnoj Gori ozvaničena je još jedna predsjednička kandidatura. Osim Filipa Vujanovića na predsjedničkim izborima će se nadmetati i Miodrag Lekić koga je potpisima podržalo više od osam hiljada građana.

Predstavnici Demokratskog fronta predali su Državnoj izbornoj komisiji predsjedničku kandidaturu Miodraga Lekića, koji će na predsjedničkim izborima nastupiti kao nezavisni kandidat. Lekić je kazao da nakon predaje potpisa kreće bitnija i suštinskija kampanja.

"Trudiću se da se predstavim na ozbiljan i odgovoran način i da pokušam da povratim izgubljeno povjerene građana i njihovo dostojanstvo. Pokušaćemo zajednički da doprinesemo promjenama i da se borimo protiv onoga što sprječava ekonomski i demokratski napredak", rekao je Lekić novinarima nakon predaje kandidature.

On je naveo da Front nije vršio pritisak na građane da daju potpis, aludirajući na ono što je činila DPS prikupljajući potpise za Filipa Vujanovića. Lekić je kandidatu Demokratske partije socijalista Filipu Vujanoviću poručio da "sačeka sa ocjenama da će pobijediti na izborima 7. aprila" i naveo da predsjednik ne treba da bude eksponent partije.

"Želim da se povrati dostojanstvo funkciiji predsjednika da to ne bude eksponent partije koja je svakodnevno u aferama korupcionaškog života tako da imam vrlo jasne poglede i vjerujem i građane Crne Gore", rekao je Lekić.

On je dodao da će njegova kampanja biti fer. Podsjetimo, osim Vujanovića i od danas Lekića, u konkurenciju za predsjednika Crne Gore mogao bi se uključiti i nezavisni kandidat Rade Bojović za koga je prikupljanje potpisa podrške kandidaturi u toku.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE