subota, 30. april 2016

Aktuelno / Globalne teme

Nestali malezijski avion možda se vraćao nazad

Šef malezijskih vazduhoplovnih snaga nije pružio dalje detalje o tome u kom pravcu je Boing 777 – 200 leteo iz Kuala Lumpura za Peking leteo i koliko je skrenuo sa kursa pre no što je nestao rano juče ujutru.

Avion kompanije Malejža Earlajnz u na medjunarodnom aerodromu u Kuala Lumpuru   Avion kompanije Malejža Earlajnz u na medjunarodnom aerodromu u Kuala Lumpuru
x
Avion kompanije Malejža Earlajnz u na medjunarodnom aerodromu u Kuala Lumpuru
Avion kompanije Malejža Earlajnz u na medjunarodnom aerodromu u Kuala Lumpuru
Glas Amerike
Funkcioneri koji istražuju nestanak malezijskog aviona sa 239 putnika i članova posade navode da imidži sa radara ukazuju da se nestali mlaznjak možda neobjašnjivo vraćao nazad pre nego što je nestao.

Šef malezijskih vazduhoplovnih snaga nije pružio dalje detalje o tome u kom pravcu je Boing 777 – 200 leteo iz Kuala Lumpura za Peking i koliko je skrenuo sa kursa pre no što je rano juče ujtru nestao .

On je istakao da vojni i civilni radari ukazuju da se avion možda okrenuo nazad.

Ogromna medjunarodna potraga još nije dovela do rezultata mada su vijetnamske vlasti kasno danas izvestile da je avion koji je nisko leteo primetio pravougaoni objekat u vodama oko 90 kilometara od ostrva To Ču, istoj oblasti gde je ranije primećena naftna mrlja.
Državni mediji nagadjaju da bi taj objekat mogao da bude nestali avion.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE