utorak, 09. februar 2016

Aktuelno

Armstrongu oduzete i titule

Direktor Tur de Fransa Kristijan Prudom saopštio je danas da Lens Armstrong više nije sedmostruki uzastopni pobednik najprestižnije biciklističke trke na svetu

Lens ArmstrongLens Armstrong
x
Lens Armstrong
Lens Armstrong
Glas Amerike
Međunarodna biciklistička unija je danas usvojila izveštaj američke Agencije za borbu protiv dopinga u kojem se traži da se američkom biciklisti Lensu Armstrongu oduzmu sve titule pobednika najprestižnije biciklističke trke na svetu.

Američka Agencija za borbu protiv dopinga je prethodno Armstrongu doživotno zabranila učešće u sportu. Izveštaj koji je objavila sastoji se od hiljadu stranica teksta sa dokazima prikupljenim tokom istrage, među kojima su i iskazi 11 članova njegovog tima.

Direktor Tur de Fransa Kristijan Prudom saopštio je danas da Lens Armstrong više nije sedmostruki uzastopni pobednik najprestižnije biciklističke trke na svetu. Prudom je izrazio nadu da su otkrića američke agencije veliki korak napred za biciklizam i ocenio da bi Armstrong trebalo da vrati novac od nagrade na Turu.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
09.02.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE