petak, 29. april 2016

Aktuelno

"Drimlajner" prizemljen u Japanu

Dva najveća japanska avioprevoznika su prizemljila svoje letelice Boing 787, posle prinudnog sletanja jednog od novih aviona

Boing 787 nakon prinudnog sletanja na aerodrom Takamacu na zapadu JapanaBoing 787 nakon prinudnog sletanja na aerodrom Takamacu na zapadu Japana
x
Boing 787 nakon prinudnog sletanja na aerodrom Takamacu na zapadu Japana
Boing 787 nakon prinudnog sletanja na aerodrom Takamacu na zapadu Japana
Glas Amerike
Avion je prinudno sleteo zbog paljenja signalne lampe koja ukazuje na probleme sa akumulatorom i mirisa paljevine koji se osetio u putničkom delu aviona.

Letelica kompanije "All Nippon Airways" sa 129 putnika, prinudno je sletela u Takamacu, na letu prema Tokiju. Nekoliko putnika je prilikom evakuacije pretpeleo manje povrede.

Ta kompanija, kao i "Japan Airlines" prizemljile su svoje letelice "Drimlajner 787" radi bezbednosne kontrole, a japanski kontrolori ukazuju da se radi o "ozbiljnom" incidentu.

Dve japanske kompanije koriste 24 širokotrupna aviona na međunarodnim i domaćim linijama. "All Nippon Airways" je saopštio da provera može da se završi do sutra, dok su američka kompanija "Junajted erlajns" i poljski "LOT" saopštili da će nastaviti letove letelicama 787 po redu letenja.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
28.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE