subota, 30. april 2016

Aktuelno / Globalne teme

Izrael bombarduje Gazu uprkos diplomatiji

Palestinski lekari saopštavaju da je u izraelskim vazdušnim napadima danas poginulo najmanje 10 osoba.

Izraelski vazdušni napad na GazuIzraelski vazdušni napad na Gazu
x
Izraelski vazdušni napad na Gazu
Izraelski vazdušni napad na Gazu
Glas Amerike
Izraelska ofanziva sa ciljem da se obustavi raketna vatra ekstremista iz Pojasa Gaze ušla je u šesti dan. Palestinski lekari saopštavaju da je u izraelskim vazdušnim napadima danas poginulo najmanje 10 osoba.

Palestinska ekstremistička organizacija Islamski Džihad saopštila je da je u izraelskom vazdušnom napadu na Medija centar u Gazi poginuo jedan od komandanata Brigada al Kuds, oružanog krila te organizacije. To je drugi put da je zgrada Medija centra pogodjena u protekla dva dana.

U Kairu, pod egipatskim pokroviteljstvom, nastavljaju se razgovori o primirju izmedju Palestinaca i Izraelaca, ali je lider Hamasa koji živi u egzilu, Halid Mešal, rekao da ta ekstremistička organizacija sa sedištem u Gazi neće popustiti pred izraelskim uslovljavanjem. On je dodao da bi dve strane mogle da postignu primirje, ali da bi isto tako moglo da dodje do eskalacije nasilja.
Ovaj forum je zatvoren
Razvrstavanje komentara
Komentari
     
od: SRBO-ISTINA iz: Srbija
21.11.2012 17:18
Ovde nema onih famoznih 200 m gospodina Džonsa i sudije Morona.Ovdeje sva istina da neko može da radi šta hoće ako tog podržava Amerika a drugi su narod druge kategorije.Kako Amerika radi tako i prolazi.Vidimo se za koju godinu.I za one za koje mislite da su Vam naklonjeni tuste se prevarili a ove koje ste šikanirali e tuste se isto prevarili i toće da Vas košta.Ali izgleda niste svesni.

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE