petak, 18. april 2014

Aktuelno

Bez dogovora sa Iranom

Šef inspektorskog tima Medjunarodne agencije za atomsku energiju rekao je da je jedino postignut dogovor o nastavku razgovora 12. februara

Satelitski snimak vojnog kompleksa u Parčinu, IranuSatelitski snimak vojnog kompleksa u Parčinu, Iranu
x
Satelitski snimak vojnog kompleksa u Parčinu, Iranu
Satelitski snimak vojnog kompleksa u Parčinu, Iranu
Veličina slova - +
Glas Amerike
Šef inspektorskog tima Medjunarodne agencije za atomsku energiju Herman Nakerc izjavio je da dvodnevni razgovori sa iranskim zvaničnicima nisu doveli do dogovora o omogućavanju pristupa iranskim nuklearnim postrojenjima.

Nakerc je to rekao novinarima na bečkom aerodromu po povratku iz Teherana. On je dodao da je jedino postignut dogovor o nastavljanju razgovora 12. februara.

Medjunarodna agencija je želela da dobije pristup vojnom objektu u Parčinu za koji zapadne zemlje sumnjaju da služi za razvoj nuklearnog naoružanja, dok Iran tvrdi da se radi o konvencionalnom vojnom objektu kao i da nuklearni program Teherana ima isključivo mirnodopsku namenu.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE

Download mobile app for your Android device.
Download mobile app for your iPhone or iPad.

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni studioi
X
17.04.2014
<p> <strong>Otvoreni studio</strong> je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.</p>

PRIDRUŽITE NAM SE...