ponedeljak, 02. maj 2016

Aktuelno

Bez dogovora sa Iranom

Šef inspektorskog tima Medjunarodne agencije za atomsku energiju rekao je da je jedino postignut dogovor o nastavku razgovora 12. februara

Satelitski snimak vojnog kompleksa u Parčinu, IranuSatelitski snimak vojnog kompleksa u Parčinu, Iranu
x
Satelitski snimak vojnog kompleksa u Parčinu, Iranu
Satelitski snimak vojnog kompleksa u Parčinu, Iranu
Glas Amerike
Šef inspektorskog tima Medjunarodne agencije za atomsku energiju Herman Nakerc izjavio je da dvodnevni razgovori sa iranskim zvaničnicima nisu doveli do dogovora o omogućavanju pristupa iranskim nuklearnim postrojenjima.

Nakerc je to rekao novinarima na bečkom aerodromu po povratku iz Teherana. On je dodao da je jedino postignut dogovor o nastavljanju razgovora 12. februara.

Medjunarodna agencija je želela da dobije pristup vojnom objektu u Parčinu za koji zapadne zemlje sumnjaju da služi za razvoj nuklearnog naoružanja, dok Iran tvrdi da se radi o konvencionalnom vojnom objektu kao i da nuklearni program Teherana ima isključivo mirnodopsku namenu.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
02.05.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE