subota, 30. april 2016

Aktuelno / Globalne teme

Novo grupno silovanje u Indiji

Indija: Policija uhapsila šest muškaraca osumnjičenih za još jedno grupno silovanje autobuske putnice

Indijska policija sa šestoricom osumnjičenih za grupno silovanje  Indijska policija sa šestoricom osumnjičenih za grupno silovanje
x
Indijska policija sa šestoricom osumnjičenih za grupno silovanje
Indijska policija sa šestoricom osumnjičenih za grupno silovanje
Glas Amerike
Policija u Indiji je danas saopštila da je uhapsila šest muškaraca osumnjičenih za još jedno grupno silovanje autobuske putnice.

Navodni napad se dogodio mesec dana posle silovanja 23-ogodišnje studentkinje medicinske škole, koja je u autobusu i pretučena i kasnije podlegla povredama.

Policija je saopštila da je najnovija žrtva 29-ogodišnja žena, koja je izjavila da je vozač autobusa odbio da zaustavi vozilo i da je odvezao do neke kuće u državi Pandžab, gde je tokom noći u petak silovana.

Policija je saopštila da su osumnjičeni juče pritvoreni i da su priznali zločin. Za to vreme, šest osumnjičenih, među kojima je i jedan maloletnik star 17 godina, čekaju početak suđenja za prošlomesečno silovanje u Nju Delhiju.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE