četvrtak, 28. april 2016

Aktuelno / Amerika

Hilari Klinton se vratila na posao

Državna sekretarka je održala sastanak iza zatvorenih vrata sa svojim pomoćnicima u sedištu Stejt departmenta, u Vašingtonu

Američka državna sekretarka Hilari KlintonAmerička državna sekretarka Hilari Klinton
x
Američka državna sekretarka Hilari Klinton
Američka državna sekretarka Hilari Klinton
Glas Amerike
Američka državna sekretarka Hilari Klinton danas je nastavila da obavlja svoju dužnost, posle jednomesečnog bolovanja, koje je obuhvatilo i hospitalizaciju zbog krvnog ugruška.

Državna sekretarka je održala sastanak iza zatvorenih vrata sa svojim pomoćnicima u Stejt departmentu, u Vašingtonu. To je bio početak jednonedeljnih sastanaka državne sekretarke, uključujući razgovore u Beloj kući sa sekretarom za odbranu Lionom Panetom.

Dnevni red Hilari Klinton obuhvatiće i razgovore sa avganistanskim predsednikom Hamidom Karzaijem koji dolazi u Vašington. Ona se razbolela početkom decembra od stomačnog virusa. Nakon toga je dehidrirala, onesvestila se i pretrpela potres mozga.

Hilari Klinton planira da napusti položaj kad nominacija Džona Kerija, koga je predsednik Obama izabrao za njenog naslednika, bude potvrdjena u Senatu.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
28.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE