nedelja, 01. maj 2016

Aktuelno

Najviše nominacija za dramu "Linkoln"

U Holivudu su jutros saopštene nominacije za filmske i televizijske nagrade “Zlatni globus” a najveći broj nominacija pripao je drami “Linkoln”.

Glumci Megan Foks, Ed Helms i Džesika Alba uoči objavljivanja nominacija za nagradu "Zlatni globus"Glumci Megan Foks, Ed Helms i Džesika Alba uoči objavljivanja nominacija za nagradu "Zlatni globus"
x
Glumci Megan Foks, Ed Helms i Džesika Alba uoči objavljivanja nominacija za nagradu "Zlatni globus"
Glumci Megan Foks, Ed Helms i Džesika Alba uoči objavljivanja nominacija za nagradu "Zlatni globus"
Glas Amerike
Film je nominovan u sedam kategorija uključujući najbolju dramu i najbolju režiju za Stivena Spilberga, dok su Denijel Dej-Luis, Seli Fild i Tomi Li Džons osvojili nominacije za glumu.

Drugo mesto po broju nominacija dele triler o iranskoj krizi sa taocima “Argo”, u režiji Bena Afleka, i “Djangova osveta” -  vestern Kventina Tarantina čija se radnja odvija u vreme ropstva u SAD.

U kategoriji najbolje drame su takodje “Zero Dark Thirty” Ketrin Bigelou - priča o lovu na Osamu bin Ladena, kao i “Pijev život” reditelja Anga Lija.

U konkurenciji najbolje komedije ili mjuzikla su “Jadnici”, “Najbolji egzotični Merigold hotel” “Silver Linings Playbook”, i “Moonrise Kingdom”. Zlatni globusi, nagrada holivudskog Udruženja stranih novinara, biće uručeni 13. januara...
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE