ponedeljak, 02. maj 2016

Aktuelno

Neredi u Francuskoj

Policija kaže da su demonstranti na severu zemlje palili automobile i kuće, uključujući školsku zgradu i omladinski centar

Automobil uništen u neredima u FrancuskojAutomobil uništen u neredima u Francuskoj
x
Automobil uništen u neredima u Francuskoj
Automobil uništen u neredima u Francuskoj
Glas Amerike
Francuski vatrogasci i policija procenjuju štetu posle nereda u kojim su učestvovale desetine mladića u Amijenu na severu zemlje.

Policija kaže da su demonstranti palili automobile i kuće, uključujući školsku zgradu i omladinski centar. Do kraja nereda koji su ugušeni rano jutros, povređeno je 16 policajaca.

Na vrhuncu sukoba, pripadnici lokalne i federalne specijalne policije su pokušavali da spreče nasilje koje se proširilo na druge delove grada. Nema izveštaja o hapšenju.

Gradonačelnik Amijena, Žil Dimaji, izjavio je za francusku televiziju da se tenzija između policije i siromašnih stanovnika već nedeljama pojačavala.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE