četvrtak, 17. april 2014

Aktuelno

Neredi u Francuskoj

Policija kaže da su demonstranti na severu zemlje palili automobile i kuće, uključujući školsku zgradu i omladinski centar

Automobil uništen u neredima u FrancuskojAutomobil uništen u neredima u Francuskoj
x
Automobil uništen u neredima u Francuskoj
Automobil uništen u neredima u Francuskoj
Veličina slova - +
Glas Amerike
Francuski vatrogasci i policija procenjuju štetu posle nereda u kojim su učestvovale desetine mladića u Amijenu na severu zemlje.

Policija kaže da su demonstranti palili automobile i kuće, uključujući školsku zgradu i omladinski centar. Do kraja nereda koji su ugušeni rano jutros, povređeno je 16 policajaca.

Na vrhuncu sukoba, pripadnici lokalne i federalne specijalne policije su pokušavali da spreče nasilje koje se proširilo na druge delove grada. Nema izveštaja o hapšenju.

Gradonačelnik Amijena, Žil Dimaji, izjavio je za francusku televiziju da se tenzija između policije i siromašnih stanovnika već nedeljama pojačavala.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE

Download mobile app for your Android device.
Download mobile app for your iPhone or iPad.

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni studioi
X
16.04.2014
<p> <strong>Otvoreni studio</strong> je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.</p>

PRIDRUŽITE NAM SE...