nedelja, 01. maj 2016

Aktuelno / Globalne teme

Francuska pooštrila mere bezbednosti

Ministar unutrašnjih poslova Francuske rekao je da pretnja terorista gnevnih zbog ove intervencije nije nova, ali je „ozbiljna“ i „permanentna“

Pooštrene mere bezbednosti u FrancuskojPooštrene mere bezbednosti u Francuskoj
x
Pooštrene mere bezbednosti u Francuskoj
Pooštrene mere bezbednosti u Francuskoj
Glas Amerike
Francuska je pooštrila mere unutrašnje bezbednosti, zbog moguće pretnje nakon započinjanja francuske vojne akcije protiv pobunjenika u Maliju povezanih sa al Kaidom.
U intervjuu za francusku TV mrežu BHM, francuski ministar unutrašnjih poslova, Manuel Vals, rekao je da pretnja terorista gnevnih zbog ove intervencije nije nova, ali je „ozbiljna“ i „permanentna“.

Zbog toga su, dodao je on, pooštrene mere bezbednosti na aerodromima i železničkim stanicama dok je 700 vojnika mobilisano samo u Parizu.

Vals je dodao da Francuska takodje prati pojedince koji žele da putuju u Siriju, Avganistan i Sahel.

Francuska je započela vojnu operaciju prošle nedelje kako bi pomogla vladi u Maliju u borbi protiv islamskih pobunjenika.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE