petak, 29. april 2016

Balkan

Depardije u poseti Crnoj Gori

Slavni glumac obišao Cetinje, Budvu i Podgoricu, gde ga je primio premijer Milo Đukanović

Nebojša Redžić
Francuski glumac Žerar Depardje stigao je danas popodne u Crnu Goru. Nakon posjete Cetinju i Budvi, Deperdje se večeras u Podgorici sastao sa crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem.

Slavni francuski glumac Žerar Depardije, nakon obilaska Cetinja, u društvu ministra kulture Branislava Mićunovića stigao je helikopterom pravo na heliodrom budvanskog hotela Splendid, gdje se sastao sa suvlasnikom hotela Žarkom Radulovićem.

Depardije je sa Mićunovićem i Radulovićem boravio u aperitiv sali Splendida, gdje je probao crnogogrska nacionalna jela, a posebno se oduševio crnogorskim vinom.

Glumac je navodno je zainteresovan za kupovinu nekretnina u Crnoj Gori. Novopečeni Rus je sa ministrom kulture potom krenuo prema Podgorici,

Francuski glumac Žerar Depardije kazao je da je glavni razlog njegovog dolaska u Crnu Goru to što je čuo da je Crna Gora na prodaju, ali uvjerio se, kaže, da to nije istina.

"Već dugo vremena se priča o Crna Gora da će biti Montekarlo za Ruse, ali nisam vidio da je to slučaj. Vidio sam prekrasnu zemlju sa velikim potencijalom u pogledu kulture", kazao je Depardije, nakon sastanka sa premijerom Milom Đukanovićem.

Glumac je kazao da da je očaran prirodnim ljepotama, kulturnim nasljeđem i bogatom istorijom Crne Gore, zbog čega je, kako je kazao, spreman da ovdje snima filmove.
Depardije se našao u žiži javnosti nakon što se, zbog izbjegavanja plaćanja poreza, odrekao francuskog državljanstva, a špekulisalo se tada da bi mogao da postane crnogorski državljanin.

Prema nekim izvorima, ima poslove i prijatelje u Crnoj Gori. Međutim glumac je dobio ruski pasoš, a tokom posjete Rusiji dobio je ponudu da bude ministar kulture Mordovije.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE