četvrtak, 11. februar 2016

Aktuelno

Hilari Klinton u poseti Aziji i Pacifiku

Hilari Klinton po dolasku na aerodrom u Rarotongi, na ostrvima Kuk u Južnom Pacifiku, 30. avgust 2012.Hilari Klinton po dolasku na aerodrom u Rarotongi, na ostrvima Kuk u Južnom Pacifiku, 30. avgust 2012.
x
Hilari Klinton po dolasku na aerodrom u Rarotongi, na ostrvima Kuk u Južnom Pacifiku, 30. avgust 2012.
Hilari Klinton po dolasku na aerodrom u Rarotongi, na ostrvima Kuk u Južnom Pacifiku, 30. avgust 2012.
Glas Amerike
Hilari Klinton će tokom svoje turneje nastojati da ponovo potvrdi američke interese u svetlu sve većeg uticaja Kine u regionu, kao i da umiri rastuće tenzije zbog sporova oko teritorija u Južnom Kineskom moru.

Klinton je prvi američki državni sekretar koji boravi u poseti ostrvima Kuk na južnom Pacifiku na kojima živi samo 10 hiljada ljudi. Ona će prisustvovati sastanku Foruma pacifičkih ostrva, grupe 16 neuzavisnih i autnomnih ostrvskih zemalja u pirokom pojasu severno od Novog Zelanda.

Američka državna sekretarka će takodje posetiti Indoneziju, Brunej, Istočni Timor i Kinu i zatim prisustvovati Azijsko-pacifičkom ekonomskom forumu (APEK) u Vladivostoku, na ruskom Dalekom istoku.

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
10.02.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE