subota, 19. april 2014

Aktuelno

Avganistan: Ministar Obaid preživeo treći napad

Ministar višeg obrazovanja Obajdula Obaid preživeo bombaški napad na motorizovanu kolonu u kojoj se nalazio.

x
Veličina slova - +
Glas Amerike
Vlasti u Avganistanu su saopštile da je ministar višeg obrazovanja Obajdula Obaid preživeo bombaški napad na svoju motorizovanu kolonu na severu Avganistana, treći napad na tog visokog funkcionera u protekla tri dana.

Navodi se da je Obaid danas putovao iz pokrajine Baglan u Kunduz, kada je pored njegovog automobila eksplodirala bomba, slična onim koje koristi Taliban. Obaid je prošao bez povreda, ali su njegova dva telohranitelja ranjena.

U jučerašnjem napadu bombaša samoubice na svadbi u pokrajini Samangan na severu, poginuo je visoki avganistanski funkcioner, a više od 20 osoba je ranjeno.

U eksploziji koja se dogodila u petak u istočnom Avganistanu, poginula je funkcionerka avganistanskog Ministarstva ženskih poslova.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE

Download mobile app for your Android device.
Download mobile app for your iPhone or iPad.

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni studioi
X
18.04.2014
<p> <strong>Otvoreni studio</strong> je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.</p>

PRIDRUŽITE NAM SE...