nedelja, 14. februar 2016

Aktuelno / Sport

Armstrong gubi sponzore

Posle "Najkija", ugovore sa Armstrongom su raskinuli i proizvođač piva „Anhauzer-Buš“, energetskih napitaka „FRS“ i proizvođač bicikala „Trek“.

Glas Amerike
Američki biciklista Lens Armstrong juče je izgubio brojne korporativne pokrovitelje, istovremeno sa podnošenjem ostavke na funkciju predsednika dobrotvorne organizacije, koju je osnovao da bi prikupljao novac za istraživanje raka.

Kompanija „Najki“ objavila je da Armstrong više nije njen portparol, „zbog naizgled neoboriv dokaza“ da je koristio nedozvoljena sredstva i godinama zavaravao kompaniju.
Svoje ugovore sa Armstrongom su raskinuli i proizvođač piva „Anhauzer-Buš“, energetskih napitaka „FRS“ i proizvođač bicikala „Trek“.

Dok su pokrovitelji prekidali veze sa biciklistom, Armstrong se povukao sa položaja predsednika organizacije „Livstrong“, koju je osnovao pre 15 godina kada je preživeo rak testisa. On je izjavio da želi da poštedi organizaciju „svih negativnih posledica“ skandala. Fondacija je prodala više od 80 miliona žutih „Livstrong“ gumenih narukvica, koje su postale simbol borbe protiv raka.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
12.02.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE