utorak, 03. maj 2016

Aktuelno / Globalne teme

Vojnik NATO-a i 11 Avganistanaca ubijeno u napadu

Združena komanda koalicionih snaga je saopštila da se incident dogodio na jugu zemlje, ali identitet ubijenog vojnika nije saopšten

U nasilju u Avganistanu stradali vojnik NATO-a i 11 AvganistanacaU nasilju u Avganistanu stradali vojnik NATO-a i 11 Avganistanaca
x
U nasilju u Avganistanu stradali vojnik NATO-a i 11 Avganistanaca
U nasilju u Avganistanu stradali vojnik NATO-a i 11 Avganistanaca
Vesti Amerike
Napadač odeven u uniformu avganistanske armije, ubio je pripadnika koalicionih snaga u Avganistanu, što je najnoviji u seriji takozvanih unutrašnjih napada koji podrivaju poverenje između pripadnika NATO-a i avganistanskih snaga.

Združena komanda koalicionih snaga je saopštila da se incident dogodio na jugu zemlje, ali identitet i nacionalnost ubijenog vojnika nisu saopšteni. Na istoku i jugu zemlje, u eksplozijama bombi na putu, poginulo je 11 civila.

U jednoj od tih eksplozija, poginula je šestočlana porodica uključujući i majku i njenu tek rođenu bebu. Policija je saopštila da se porodica vraćala iz bolnice u kojoj se žena porodila i da je kamionet naleteo na bombu u pokrajini Kost.

Takođe danas, tri osobe su poginule u pokrajini Helmand na jugu, kada je njihovo vozilo naletelo na minu. Još niko nije preuzeo odgovornost za današnje eksplozije.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
02.05.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE