subota, 30. april 2016

Aktuelno

Republička izborna komisija: Potvđena lista Albanske alternative

Republička izborna komisija potvrdila je danas izbornu listu Albanske alternative koju je ranije vratila na doradu, kazao je sekretar tog tijela Slobodan Dragović.

Ovim je RIK završila potvrđivanje izbornih lista za parlamentarne septembarske izbore. RIK je ranije potvrdio izbornu listu koalicije Za evropsku Crnu Goru, koju čine Demokratska partija socijalista i Socijaldemokratska partija. Potvrđena je i lista koalicie Socijalističke narodne partije, Narodne stranke i Demokratske srpske stranke, Srpska lista, kao i Građanska lista koju čine Građanska partija i Zelena stranka.

Zeleno svijetlo dobile su i liste Demokratske unije Albanaca, Demokratske stranke Crne Gore i koalicije Liberalne partije i Bošnjačke stranke. Potvrđene su i liste Pokreta za promjene, Saveza komunista Jugoslavije - komunisti Crne Gore i koalicije Demokratskog saveza u Crnoj Gori i Partije demokratskog prosperiteta.

Na izborima će učestvovati i lista Nove demokratske snage – Forca. Parlamentarni i lokalni izbori u 14 crnogorskih opština biće održani 10. septembra. Za 81 mjesto u novom sazivu Skupštine predloženo je više od 700 kandidata.

Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE