sreda, 04. maj 2016

Aktuelno

Odgovor Republikanske stranke

Republikanski senator Marko Rubio osudio je ekonomsku politiku predsednika Obame nazvavši je "propalim idejama"

Republikanski senator iz Floride, Marko RubioRepublikanski senator iz Floride, Marko Rubio
x
Republikanski senator iz Floride, Marko Rubio
Republikanski senator iz Floride, Marko Rubio
Glas Amerike
U odgovoru Republikanske stranke na govor predsednika Baraka Obame o stanju unije senator iz Floride Marko Rubio takođe se usredsredio na ekonomska pitanja.
 
Rubio je istakao prednosti “ekonomije slobodnog preduzetništva” za uspon srednje klase umesto politike oslanjanja na federalnu vladu.
 
Rubio, koji je poreklom sa Kube, odbacio je kritike da protivljenje predsednikovoj politici znači svrstavanje uz milionere. On je rekao da će Obamina politika povećanja poreza nauditi doseljenicima jer bi mogla da dovede do gubitka radnih mesta i beneficija.
 
Senator sa Floride rekao je da je “rast ekonomije najbolji način da se pomogne srednjoj klasi” i da bi taj rast doprineo smanjenju budžetskog deficita. On je rekao da to neće biti moguće postići povećanjem poreza i da Obama nudi, kako je rekao, “propale ideje” da će vlada rešiti probleme povećanjem poreza i državnih troškova.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
04.05.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE