subota, 06. februar 2016

Aktuelno

Asad se sutra obraća naciji

Sirijski predsednik govoriće o "najnovijim događajima u zemlji", dok u predgrađima Damaska besne sukobi vladinih snaga sa pobunjenicima

Demonstranti gaze po slici predsednika Bašara al-Asada, tokom protesta protiv njegovg režima u Alepu, 4. januara 2013.Demonstranti gaze po slici predsednika Bašara al-Asada, tokom protesta protiv njegovg režima u Alepu, 4. januara 2013.
x
Demonstranti gaze po slici predsednika Bašara al-Asada, tokom protesta protiv njegovg režima u Alepu, 4. januara 2013.
Demonstranti gaze po slici predsednika Bašara al-Asada, tokom protesta protiv njegovg režima u Alepu, 4. januara 2013.
Glas Amerike
Sirijski predsednik Bašar al-Asad najavio je da će sutra održati govor, u okviru retkog obraćanja ratom uzdrmanoj naciji.
 
Državna novinska agencija SANA saopštila je da će Asad “govoriti o najnovijim događajima” u Siriji – zemlji teško uzdrmanoj gotovo dvogodišnjim građanskim ratom, za koji analitičari kažu da je odneo više od 60 hiljada života. Novinska agencija nije iznela nikakve druge pojedinosti.
 
Njegovo obraćanje javnosti biće prvo za više meseci, a dolazi u trenutku intenzivnih borbi između vladinih snaga i pobunjenika po predgrađima prestonice Damaska.
 
Sirijska opservatorija za ljudska prava, sa sedištem u Britaniji, izvestila je da je u današnjim borbama u južnim predgrađima poginulo najmanje desetoro ljudi.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
05.02.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE