četvrtak, 28. april 2016

Aktuelno

Četvoro mrtvih u pucnjavi u Koloradu

Posle razmene vatre sa zabarikadiranim muškarcem u jednoj kući u gradu Aurora policija pronašla u njoj četiri beživotna tela

Džejms Holms osumnjičen je za ubistvo 12 i ranjavanje 58 osoba, prošlog juna u Aurori, u KoloraduDžejms Holms osumnjičen je za ubistvo 12 i ranjavanje 58 osoba, prošlog juna u Aurori, u Koloradu
x
Džejms Holms osumnjičen je za ubistvo 12 i ranjavanje 58 osoba, prošlog juna u Aurori, u Koloradu
Džejms Holms osumnjičen je za ubistvo 12 i ranjavanje 58 osoba, prošlog juna u Aurori, u Koloradu
Glas Amerike
Četiri osobe su pronađene mrte posle današnjeg sukoba sa policijom u gradu Aurora, u Koloradu, poprištu prošlogodišnjeg masovnog ubistva tokom projekcije filma o Betmenu.
 
Policija kaže da se jedan naoružani čovek zabarikadirao u kući i da je ubijen kada su policajci ušli u nju. Za sada nije poznato da li se on sam ubio. Policija je u kući našla još tri osobe ubijene vatrenim oružjem dok je jedna uspela da pobegne iz kuće neozleđena.
 
Grad Aurora našao se u svetskim vestima prošlog jula, kada je teško naoružani napadač otvorio vatru u bisokopu, tokom projekcije najnovijeg filma o Betmenu, “Uspon mračnog viteza”. U tom masakru ubijeno je 12, a ranjeno 58 ljudi.
 
Policija kaže da je osumnjičeni napadač Džejms Holms aktivirao bombu sa suzavcem, a zatim rafalima zasuo publiku.
 
Protiv njega je podignuta optužnica od 142 tačke, uključujući krajnje bezobzirna ubistva, pokušaje ubistva i posedovanje eksploziva. Preliminarno suđenje trebalo bi da počne u ponedeljak.
 
Pucnjava u bioskopu u Aurori ponovo je podstakla polemike o kontroli vatrenog oružja, koje su dodatno pojačane prošlog meseca kada je jedan naoružani mladić ubio dvadesetoro dece i šest članica osoblja jedne osnovne škole u Konektiketu.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
27.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE