četvrtak, 11. februar 2016

Aktuelno

Hilari Klinton se oporavlja

Lekari kažu da američka državna sekretarka "odlično napreduje" i da će uskoro biti otpuštena iz bolnice

Američka državna sekretarka Hilari Klinton na zasedanju OEBSa u Dablinu, 6. decembra Američka državna sekretarka Hilari Klinton na zasedanju OEBSa u Dablinu, 6. decembra
x
Američka državna sekretarka Hilari Klinton na zasedanju OEBSa u Dablinu, 6. decembra
Američka državna sekretarka Hilari Klinton na zasedanju OEBSa u Dablinu, 6. decembra
Glas Amerike
Tim lekara koji se brinu o američkoj državnoj sekretarki Hilari Klinton saopštio je da ona “odlično napreduje” u oporavku od krvnog ugruška u glavi.
 
U saopštenju lekarskog tima kaže se da je tokom skeniranja u njenoj glavi pronađen ugrušak, u prostoru između mozga i lobanje, ali da on nije doveo do moždanog udara ili bilo kakvog neurološkog oštećenja.
 
Lekari Lisa Bardak i Žiži El-Bajumi kažu da su “uvereni da će se ona potpuno oporaviti”, da je “dobro raspoložena i da razgovara sa lekarima, članovima porodice i svojim osobljem”.
 
U saopštenju izdatom kasno sinoć kaže se da Hilari Klinton uzima lekove za razređivanje krvi i da će biti otpuštena iz bolnice čim bude određena njihova stalna doza.
 
Američka državna sekretarka je u nedelju prebačena u jednu njujoršku bolnicu pošto su lekari otkrili da ima krvni ugrušak u glavi. Pre dve nedelje Hilari Klinton je obolela od stomačnog grupa i u jednom trenutku se onesvestila u svom domu, pala i pretrpela kontuziju.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
10.02.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE