ponedeljak, 02. maj 2016

Aktuelno

Poziv UN da pomogne palestinskim izbeglicama

Palestinski predsednik pozvao Ujedinjene nacije da pomognu palestinskim izbeglicama u Siriji da pređu na palestinske teritorije

Sirijci čekaju u redu da bi kupili hled, u gradu Maret Misrin, nedaleko od Idliba, u SirijiSirijci čekaju u redu da bi kupili hled, u gradu Maret Misrin, nedaleko od Idliba, u Siriji
x
Sirijci čekaju u redu da bi kupili hled, u gradu Maret Misrin, nedaleko od Idliba, u Siriji
Sirijci čekaju u redu da bi kupili hled, u gradu Maret Misrin, nedaleko od Idliba, u Siriji
Glas Amerike
Palestinski predsednik Mahmud Abas želeo bi da se palestinskim izbeglicama, koje žive u Siriji i ugrožene su tamošnjim borbama, omogući da pređu na Zapadnu obalu ili u Pojas Gaze.
 
Zvanična palestinska novinska agencija VAFA kaže da je Abas danas pozvao Generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, Bana Ki-muna, da pomogne izbeglicama da pređu na palestinske teritorije.
 
Agencija Ujedinjenih nacija za pomoć kaže da u devet zvaničnih i tri nezvanična logora u Siriji živi više od 486 hiljada palestinskih izbeglica.
Logor Jarmuk, u Damasku, ove nedelje je bio poprište teških borbi, uključujući napad jednog sirijskog aviona koji je izazvao ljudske žrtve.
 
Pomenuti logor osnovan je 1957. godine i u njemu živi najviše palestinskih izbeglica u Siriji.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE