subota, 13. februar 2016

Aktuelno

Rekacije u svetu na masakr u Americi

Posle krvavog masakra u Konektiketu mnogi svetski lideri poslali su izjave saučešća predsedniku Obami i američkom narodu

Ožalošćeni tokom bdenja žrtvama masakra u Konektiketu, održanog u jednoj crkvi u NjutaunuOžalošćeni tokom bdenja žrtvama masakra u Konektiketu, održanog u jednoj crkvi u Njutaunu
x
Ožalošćeni tokom bdenja žrtvama masakra u Konektiketu, održanog u jednoj crkvi u Njutaunu
Ožalošćeni tokom bdenja žrtvama masakra u Konektiketu, održanog u jednoj crkvi u Njutaunu
Glas Amerike
Masovno ubistvo u osnovnoj školi u Njutaunu, u Konektiketu, izazvalo je šok i saučešće svuda u svetu.
 
Australijska premijerka Džulija Gilard opisala je taj napad kao “neshvatljivo zlodelo”, dodajući: “naša srca su slomljena” poput srca predsednika Obame i njegovih sugrađana.
 
Britanski premijer Dejvid Kameron rekao je da je “šokiran i duboko ožalošćen” otkada je saznao za, kako je rekao, “to užasno ubistvo”.
 
Francuski predsednik Fransoa Oland rekao je da je “užasnut” vestima o pucnjavi.
 
Šefica diplomatije Evropske unije, Ketrin Ešton izjavila je da je šokirana tim incidentom dok je predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Baroso govorio o “dubokom šoku i užasnutosti” zbog masakra.
 
Britanska kraljica Elizabeta poslala je poruku predsedniku Obami u kojoj kaže da je “duboko šokirana i ožalošćena” zbog tog krvavog incidenta.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
12.02.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE