Linkovi

Milionski miraz "uspešnom" zetu


Žiži Čao - ćerka hongkonškog tajkuna Sesila Šecunga.
Žiži Čao - ćerka hongkonškog tajkuna Sesila Šecunga.

Odbijajući da prihvati seksualno opredeljenje svoje ćerke, jedan bogataš iz Hong Konga obećao je miraz od 64 miliona dolara muškarcu koji je oženi.

Hiljade muškaraca ponudile su da izvedu ili ožene ćerku, lezbejku, bogataša iz Hong Konga koji je ponudio 64 miliona dolara muškarcu koji uspe da je zavede i oženi.

Žiži Čao, koja se u Francuskoj udala za partnerku s kojom je u vezi sedam godina, u ekskluzivnom intervjuu za agenciju Rojters kaže da su je nasmejale ponude koje dobila. Jedan od udvarača tako je napisao: „Zainteresovan sam za vašu ponudu da oženim vašu ćerku, koja je uz to lezbejka. Ja sam muškarac, koji je uz to i homoseksualac“.

Žiži koja radi sa svojim ocem Sesilom kao izvršni direktor porodične kompanije, kaže da očevu ponudu smatra činom ljubavi. "Uopšte nisam bila ljuta. Bila sam stvarno dirnuta očevim oglasom. To je njegov način da kaže da me voli i da u suštini zaslužujem mnogo više, istakla je Žiži Čao, čija je veza sa Sin Iv već dugo poznata u javnosti.

Njen 76-ogodišnji otac je međutim u u ponedeljak izdao saopštenje u kojem demantuje navode da se njegova ćerka udala. Žiži, koja nije željela da potvrdi niti demantuje izveštaje o braku, naglašava da je njen otac obećao milionski miraz zato što nije mogao da prihvati njeno seksualno opredeljenje kao socijalnu poruku.

Više javnih ličnosti je nedavno otvoreno progovorilo o svojim seksualnim opredeljenjima. Rejmond Čen je tako prvi političar u Hong Kongu koji je javno priznao da je homoseksualac. To je početkom godine uradio i pevač Entoni Vong. Istopolni brakovi još nisu legalizovani u Hong Kongu, gde je homoseksualnost prestala da bude biti krivično delo tek 1991. godine.
XS
SM
MD
LG