Linkovi

Završnica predizborne kampanje u Srbiji


Lider SNS-a u poseti Gračanici (arhiva)
Lider SNS-a u poseti Gračanici (arhiva)

Vučić obećava talase zapošljavanja, Dačić da će sprečiti otpuštanje radnika

Lider Srpske napredne stranke zatražio je večeras na mitingu u novobeogradskoj Hali sportova podršku građana za pobedu SNS-a kako ne bi, po rečima Aleksandra Vučića, pobedili tajkuni i njihovi političari.

Pred pristalicama SNS on je najavio talase zapošljavanja i poručio da korupcija koči ekonomski razvoj, narušava napredak i šansu da se sprovedu reforme. Vučić je istakao i da oni koji žele ukrajinski scenario u Srbiji moraju da znaju da je pred njima bedem koji nikada neće moći da preskoče.

Na predizbornom mitingu u Leskovcu predsednik SPS-a Ivica Dačić je ocenio da na predstojećim izborima građani odlučuju između dve opcije – desnog programa naprednjaka i levičarskog programa koalicije oko socijalista. Dačić poručio je da ostale stranke nude mračne scenarije, poput masovnih otpuštanja i socijalnih nemira, a koalicija SPS-PUPS-JS je jedini garant da radnici neće biti otpuštani kao psi, dodao je lider socijalista.

Član Izbornog štaba Demokratske stranke Dragan Šutanovac je danas u Kraljevu izjavio da je sadašnja vlast nesposobna da završi projekat aerodroma Morava, koji bi trebalo da dobije civilno-vojnu namenu, dok je funkcioner LDP-a Ivan Andrić na konferenciji u Subotici izjavio da je jako važno da svi građani izađu 16. marta na izbore. Svako ko ostane kod kuće tog dana daje glas da jedna partija vodi zemlju, što se u prošlosti potvrdilo kao loše, objasnio je Andrić.

Bivši ministar privrede i nosilac liste "Dosta je bilo" Saša Radulović je na skupu u Šapcu rekao da svi vole da pričaju o reformama, ali ne i da ih sprovode. Nije posao državne uprave i predstavnika države da glume Supermena, već da službe spasavanja postave na zdrave osnove kako bi radile svoj posao, dodao je Radulović.
XS
SM
MD
LG