Linkovi

Sara Barelis promoviše novi album


Sara Barelis: Moje pesme su obično autobiografske
Sara Barelis: Moje pesme su obično autobiografske

Mnogim pevačima stalno izmiče album koji će biti hit, ali Sara Barelis nema te probleme. Pevačica i kantautorka iz Kalifornije 2007. je zauzela prvo mesto Bilbordove list 100 najboljih pop pesama sa singlom “Love Song”, a od tada je tri puta nominovana za Gremija i prodala više od million primeraka svog albuma “Little Voice”.

Muzika je oduvek bila strast Sare Barelis. Kao devojčica počela je da peva u školskom horu i nastupa u mjuziklima, a za vreme studija komunikacija na Univerzitetu Kalifornije u Los Andjelesu, pridružila se akapela grupi Awaken A Cappella.

Počela sam drugu godinu studija, i osećala se kao da sam pronašla utočište jer smo sve bile autsajderi, drugačije od popularnih devojaka”, priča za Glas Amerike popularna pevačica.

Sari je bilo lako da spoji svoj talenat za pevanje i pisanje pesama:

Za mene je to išlo ruku pod ruku – da pišem pesme i pevam ih. Mislim da su sve veoma lične prirode, jer su moje pesme obično autobiografske.”

Barelis otkriva dosta toga privatnog u svojim pesmama...

“Pišem iz lične perspektive, o iskustvima kroz koje sam prošla, o svojim vezama, i pogledu na svet…”

Najnoviji CD Sare Barelis zove se Kaleidoscope Heart.

Osećam da sam ovog puta više rizikovala, sa stanovišta i pisanja pesama i produkcije. Nismo se uzdržavali, nisam želela da se ograničim ili previše cenzurišem tako da sam radila ono što mi je prijalo. Sjajno sam se zabavila radeći na ovom albumu.”

Sara Barelis je najpoznatija po hitu iz 2007 – Love Song. Možda će vas iznenaditi kome je pesma namenjena.

Zapravo sam je napisala svojoj izdavačkoj kući. Predavala sam im nove pesme, I stalno su me odbijali jer su čekali nešto – a opet niko nije rekao šta to čekaju. Tako da sam im stalno slala nove pesme uz pitanje “da li je ovo to što tražite?” I uvek bi usledilo odbijanje. Zato sam napisala “Ljubavnu pesmu” iz čiste frustracije.”

Sara je trenutno na turneji sa bendom Sugarland, i nada se da će steći potpuno novu publiku nastupajući pred ljubiteljima kantri muzike, iako insistira na tome da je dobra muzika – univerzalna.

XS
SM
MD
LG