Linkovi

Nova istraga smrti Natali Vud


Nova istraga smrti Natali Vud
Nova istraga smrti Natali Vud

Policija u Los Andjelesu ponovo je otvorila istragu o smrti slavne holivudske glumice Natali Vud, koja se utopila 1981. godine nadomak obale Kalifornije. Detektiv Džon Korina saopštio je da su novi podaci koje je policija dobila o smrti Natali Vud dovoljno sadržajni da su ih naveli da obnove istragu, ali je istakao da njen muž, Robert Vagner "nije osumnjičeni".

Istražitelji su zainteresovani za podatke koje im je dao Denis Devern - kapetan jahte na kojoj je Vud plovila u noći kada je umrla, koji je sumnju u nesrećan slučaj izneo i u svojoj knjizi o Natali Vud. On kaže da je Robert Vagner čekao satima pre nego što je pozvao Obalsku stražu kada je njegova supruga nestala sa jahte.

Glumica je provela noć na jahti „Sjaj“, pijući sa Vagnerom i glumcem Kristoferom Vokenom, sa kojim je u to vreme snimala film. Njeno telo, puno modrica, pronadjeno je idućeg jutra kako pluta više od milje daleko od broda. Robert Vagner kaže da veruje da se glumica okliznula na palubi, izgubila svest i pala u vodu, medjutim kapetan Devern tvrdi da je čuo Vagnera i Vud kako se svadjaju, i zatim - zvuk tupog udarca.

Vud i Vagner imali su burnu vezu. Venčali su se 1957. i razveli šest godina kasnije, ali su se ponovo venčali 1972.

XS
SM
MD
LG