Linkovi

Linč: Prihvatiću sve preporuke...


Sekretar za pravosudje SAD Loreta LInč
Sekretar za pravosudje SAD Loreta LInč

Sekretar za pravosudje, Loreta Linč izjavila je da namerava da prihvati sve preporuke službenika sekretarijata i federalnih agenata koji istražuju upotrebu privatnog imejl servera od strane verovatnog demokratskog predsedničkog kandidata Hilari Klinton dok je bila na položaju državnog sekretara. Očekuje se da zvaničnici Federalnog istražnog biroa uskoro završe istragu u ovom slučaju.

Linč je to izjavila posle improvizovanog susreta sa suprugom Hilari Klinton, bivšim predsednikom Bilom Klintonom, ranije ove nedelje na aerodromu u Finiksu, u Arizoni, koji je izazvao brojne kritike kako republikanaca tako i demokrata. Linč je rekla da je "potpuno razumljivo" da ljudi dovode u pitanje njen polusatni razgovor sa bivšim predsednikom, ali je insistirala da je on bio neformalne prirode i da se odnosio na - unuke Klintonovih i nedavna putovanja.

Verovatni republikanski predsednički kandidat Donald Tramp je rekao da je "zapanjen i da nikada nije video ništa slično", dok izborni štab Hilari Klinton nije imao komentar.

XS
SM
MD
LG