Linkovi

Novi album “Američkog idola” Krisa Alena


Kris Alen
Kris Alen

Pobednik osme sezone takmičenja "Američki idol" za Glas Amerike govori o svom drugom albumu - "Thank You Camellia".

2009. Kris Alen je proglašen pobednikom osme sezone takmičenja “Američki idol”. Iste godine objavio je svoj prvi album, nazvan Kris Alen, sa kojeg je singl “Live Like We’re Dying” dospeo na top listu 20 najvećih hitova u SAD. U maju, Kris je objavio drugi album “Thank You Camellia”.

Kris Alen slaže se da mu se život promenio posle učešća u Američkom idolu 2009.

“Promenio se na bolje. Sada mogu da živim od muzike, što ranije nisam mogao, i to je lepa promena. Mnogo putujem, u čemu uživam, to je zabavno a takodje volim da sviram pred svojim obožaocima. Volim što imam obožavaoce, to je dobra stvar.”

Drugi CD Krisa Alena zove se “Thank You Camellia”. Ko je tajanstvena devojka?

“To je u stvari ulica u Los Andjelesu gde žive moji prijatelji, Avenija Kamelija. Kada sam snimao novi album, živeo sam kod njih, spavao sam oko godinu dana na njihovom kauču dok je trajalo snimanje albuma i bilo je lepo što sam imao takvo mesto. Umesto da se sam vraćam u hotel svako veče, išao sam negde gde se osećam prijatno, gde sam sa prijateljima, tako da sam želeo da im kažem “veliko hvala”

Sada pošto je novi album izašao na tržište, a prva pesma zauzela mesto na top listi 40 hitova, Kris Alen je uzbudjen zbog ideje o novoj turneji.

Radimo na tome, želimo da sviramo pred našim obožavaocima i razradjujemo datume za kraj leta i jesen, nadam se da će to biti uskoro.”

Prvi singl Krisa Alena sa novog albuma - “The Vision of Love” – je pesma o dvoje tinejdžera koji su usamljeni, koje maltretiraju njihovi vršnjaci I muče se da nadju sampouzdanje. Alen je ponovo objavio svoj CD “Thank You Camellia” sa pet dodatnih akustičnih pesama i drago mu je što će te nove pesme podeliti sa svojim slušaocima.
XS
SM
MD
LG