Linkovi

Đoković odigrao kolo kod Lenoa


Đoković odigrao kolo kod Lenoa
Đoković odigrao kolo kod Lenoa

Najbolji srpski, ali i svetski teniser Novak Đoković sinoć je po drugi put bio gost u čuvenoj emisiji na američkoj TV mreži NBC "Tonight Show" koju vodi komičar Džej Leno.

U opuštenom razgovoru sa jednim od najpoznatijih TV voditelja u SAD, 24-godišnji Beograđanin govorio je o usponu na prvo mesto svetske rang liste, sada već čuvenoj dijeti "bez glutena" i tome koliko je teško pridržavati je se kada je u Beogradu, gde - kako je rekao - na svakom ćošku postoji pekara sa poslasticama, koje ga mame.

Leno je akcenat razgovora donekle stavio i na zabavljačku stranu srpskog tenisera, spremnost da se posveti karaoke pevanju i igranju, uprkos činjenici da nije baš talentovan ni za jedno, ni za drugo.

Đoković je na kraju iznenadio Lenoa, pošto je u emsiju u kojoj je i sam bio gost, doveo svoje goste - šestočlanu grupu odevenu u srpsku narodnu nošnju, koja je odigrala kolo. Đoković im se pridružio prvi, a zatim pozvao i Lenoa i suprugu Toma Kruza, glumicu Kejti Holms, koja je takođe bila gost u emsiji.

Đoković večeras nastavlja sa učešćem u američkim "tok-šou" emisijama, pošto gostuje kod još jednog poznatog komičara Konana O'Brajena na TV mreži "TBS".

XS
SM
MD
LG