Linkovi

Tragični incidenti obeležili praznike


Policija ispred stambenog kompleksa u Grejpvajnu, u Teksasu, gde su pronađena tela sedam osoba
Policija ispred stambenog kompleksa u Grejpvajnu, u Teksasu, gde su pronađena tela sedam osoba

Proslavu Božića u Sjedinjenim Državama ove godine je obilježilo i nekoliko tragičnih incidentata, u kojima je život izgubilo 15 osoba. Tijela sedam osoba, sa prostrijelnim ranama, pronađena su u jednom stanu u Teksasu, a policija vjeruje da se ubica nalazi među nastradalima. U međuvremenu, u požarima u Konektikatu i Ohaju nastradalo je osam osoba.

Tijela sedam osoba, koje su ubijene na Božić, pronađena su u gradiću Grejpvajn, u Teksasu. Policija je upala u stan nakon što je primila hitan poziv.

“Linija je bila otvorena, ali niko nije ništa govorio”, priča policijski narednik Robert Eberling.

U dnevnoj sobi i kuhinji pronađene su četiri žene i tri muškarca. Dvije žrtve bile su u 60-tim godinama, a ostale od 18 do 20.

“Vjerujemo da je bio samo jedan ubica i da se nalazi među nastradalima. U stanu su međutim pronađena dva pištolja.”

Žrtve su, kako se pretpostavlja, bili u srodstvu. Policija vjeruje su upravo završile s otvaranjem poklona kada su ubijene.

“Radim u policiji 12 godina i ovo je vjerovatno najtragičnija istraga koju sam morao da obavim. To mogu da kažem i za ostale kolege. Mislim da ni jedan član ovog policijskog odsjeka nije vidio nešto slično na Božić.”

Slično su reagovali i susjedi.

“Užasavajuće je kada se ovako nešto dogodi blizu vašeg stana. ”

Motiv ubistava još nije poznat, kao ni identitet nastradalih. Tragični incident obilježio je proslavu Božića i u Stemfordu, u Konketikatu. U požaru koji je izbio u kući uspješne poslovne žene Madone Bedžer, koja je poznata po reklamnim kampanjama koje je radila za Kelvina Klajna, stradale su njene tri ćerke i roditelji.

Bedžer i još jedna osoba lakše su povrijeđeni. Uzrok požara još nije poznat. U sličnoj nesreći u Kolambasu, u Ohaju, poginule su tri osobe, 22-ogodišnja žena u invalidskim kolicima, njen četvorogodišnji sin i 33-ogodišnji partner.

XS
SM
MD
LG