Linkovi

Stojaković uveo Kingse u doigravanje


U noći izmedju petka i subote u NBA ligi odigrano je 12 mečeva a zvezda večeri što se tiče igrača iz SCG bio je Predrag Stojaković koji je u pobedi Sakramenta u Portlandu 119:115 ubacio čak 35 poena uz 6 trojki, 4 skoka i 4 ukradene lopte.
Predrak Drobnjak je sa 21. postignutim poenom po prvi put ove sezone bio najbolji strelac Atlante na jednoj utakmici. Hoksi su izgubili od Toronta 109:101, dok je meč sa najviše koševa odigran u Ouklendu gde su Voriorsi savladali Finiks 127:119.

Denver je pobedio Minesotu u Target Centru (Entoni 26,Martin 24) tako je najverovatnije izbacio iz trke za plej of, dok je sličan udarac nanela i Filadelfija Klivlendu. Siksersi (bez Vebera) pobedili su Kavalirse koji se bore za osmo mesto na Istoku (Džejms 37), koje je sada miljama daleko od Orlanda koji je osim utakmice u Detroitu, izgubio i Grenta Hila do kraja sezone.

Pomalo neočekivano Soniksi su zaustavljeni od Lejkersa u "Ki Areni" i to prilično ubedljivo 117:94, pa će svoju šansu da i zvanično obezbede titulu na Severozapadu potražiti u drugim mečevima. Sonikse je rasturio Kobe Brajant koji je propustio nekoliko mečeva zbog povrede, ali mu to nije smetalo da u Sijetlu "ispruči" 42 poena, dok je drugi deo posla obavio Batler sa 31.košem.

Majami je pomalo neočekivano lako izgubio u "Piramidi", ali osim problema sa O Nilom (stomačni virus) Majami je imao i neraspoloženog Vejda (16 poena uz slab procenat šuta) što je bilo malo za prolaz kroz Tenesi.

XS
SM
MD
LG