Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://www.voanews.com/mediastore/voatv_18aug04_PamelaAnderson_150.jpg">Polako se približava sezona letnjih hitova u Americi  - 2005-04-02


Popularna Pamela Anderson, najpoznatija po ulozi u seriji ”Èuvari plaže“ postala je novo lice kompanije ”Mek“, odnosno linije Viva Glem.

SAHARA je novi film Breka Ajznera, u kome Dirk Pit koga tiumaèi Mekonahi i njegov prijatelj Al Ðordino, koga tumaèi Stiv Zan odlaze na avanturistièno putovanje. Naime, pod okriljem Nacionalne agencije za podvodna istraživanja za koju rade, njih dvojica treba da otkriju ”Brod smrti“, brod iz Graðanskog rata koji je potonuo nadomak obale zapadne Afrike dupke natovarenim zlatom. Podvodna potraga nastavlja se u Sahari, gde im se prikljuèuju lekari Eva Rohas, koju tumaèi Penelopi Kruz i Oshodi, koga igra Klint Dajer. Osnovni zadatak Eve Rohas jeste da otkrije izvor zaraze koja preti da otkrije da uništi život podvodnog sveta. Novi glumaèki par Metju Mekonahi i Penelopi Kruz upoznao se na snimanju filma SAHARA, ali tvrde da su poèeli da se zabavljaju tek kada je snimanje okonèano. Uskoro oni æe se pojaviti zajedno u filmu ”Krug“. Sahara u amerièke bioskope dolazi narednog petka, a publika u Evropi moæi æe da ga vidi od kraja meseca.

Glumica i pevaèica Kvin Latifa predvodi ženski glumaèki ansambl u film u koji danas dolazi u Amerièke bioskope. Radi se o filmu 'Beauty Shop' ili ”Salon lepote“.

Kvin Latifa tumaèi Ðinu Noris, frizerku koja se iz Èikaga seli u Atlantu kako bi njena æerka mogla da pohaða prestižnu muzièku školu. Meðutim, kada njen gazda lažno preuzme zasluge za dobro obavljeni posao, Ðina odluèuje da napusti njegov salon i otvori svoj. Vremenom njen posao poèinje da se razvija, upoznaje nove mušterije i zbližava se sa zgodnim elektrièarem koji živi iznad radnje. Meðu njenim novim radnicima je i Lin, koju tumaèi Ališa Silverstoun, a verne mušterije tumaèe Endi MekDauel i Mena Suvari. Film je režirao Bili Vudrof, koga znamo po filmu ”Mediæ“.

Popularna Pamela Anderson, najpoznatija po ulozi u seriji ”Èuvari plaže“ postala je novo lice kompanije ”Mek“, odnosno linije Viva Glem.

Sva prihod od prodaje ruževa i sjajeva za usne iz ove linije u potpunosti se uplaæuje fondu koji je kompanija ”Mek“ otvorila za borbu protiv side. Viva Glam proizvode veæ reklamiraju Kristina Agilera, Misi Eliot, Linda Evanðelista, Meri Džej Blajdž, Elton Džon i drugi. Na promociji kampanje, Pamela Anderson je izjavila da je sa oduševljenjem prihvatila poziv da radi za kampanju, delimièno i zbog toga što je i sama nosilac virusa hepatitisa, te se zalaže za spreèavanje širenja bolesti. ”Testirajte se!“ biæe glavni slogan za kampanju AIDS fonda kompanije ”Mek“, koja je od osnivanja 1994. prikupila više od 44 miliona dolara.

XS
SM
MD
LG