Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://www.voanews.com/mediastore/Boston.jpg">Prvi put od povratka u Seltikse, Entoan Voker igrao pred publikom u Flit Centru - 2005-03-03


Predrag Stojakoviæ se – ako je suditi prema njegovom sinoænjem nastupu u Orlandu - uspješno oporavio od povrede primicaèa. Igrao je 39 minuta i bio je najefikasniji igraè Kingsa sa 28 poena. No i pored toga tim Rika Adelmana je poražen od Medžika 114:111, a Stojakoviæ je u posljednjoj sekundi promašio za tri – i produžetak. Kod domaæih – Stiv Frensis jepostigao 29, a veteran Grent Hil i ruki Dvajt Hauard po 20 poena. Prvi put od povratka u Seltikse, Entoan Voker je igrao pred publikom u Flit Centru. Boston je savladao tradicionalnog rivala – Lejkerse iz Los Anðelesa 104-101. Pol Pirs i Riki Dejvis predvodili su domaæina sa po 29 poena, dok je kod Lejkersa – Kobi Brajant, uprkos povredi desnog èlanka, ubacio 26 poena.

Žarko Èabarkapa je pobjedi Golden Stejta u Target Cetru 99:93, doprinio sa 7 poena za 14 minuta na parketu. U NBA kuloarima govori se, inaèe da trener i generalni menadžer Vulvsa Kevin MekHejl ozbiljno razmišlja da angažuje slobodnog Gerija Pejtona, èijem se povratku nada i uprava Bostona. Bivši trener Timbervulvsa Flip Saunders pominje se istovremeno kao vjerovatan nasljednik smijenjenog Morisa Èiksa na klupi Portland Trejbjejzersa.

Vladimir Radmanoviæ je za 33 minuta postigao 19 poena, uz odlièan šut iz igre. Soniksi su slavili u Klivlendu 103-86. U poraženom timu Saša Pavloviæ je za 6 minuta ubacio 2 koša. Novu pobjedu zabilježili su u Netsi Nenada Krstiæa, protiv Filadelfije 99-93, Vašington je bio bolji od Hjustona 101-98, dok su Klipersi, uz 6 poena Rebraèe ostvarili sedmu uzastopnu pobjedu kod kuæe - protiv Dalasa 101-92.

XS
SM
MD
LG