Linkovi

<img align=left border=1 width=90 hspace=8 src="http://www.voanews.com/mediastore/nba_logo_150_eng_7jan04.jpg">Slab uèinak internacionalaca SCG - 2005-02-24


U noæi izmeðu srede i èetvrtka u NBA ligi se od internacionalaca SCG niko nije posebno istakao, dok su sa svojim ekipama uspeli da slave jedino Vladimir Radmanoviæ i Aleksandar Pavloviæ.

Radmanoviæ je, šutirajuæi 7-1, sa pet poena, èetiri skoka i tri asistencije koliko-toliko doprineo laganom trijumfu Sijetla nad Nju Orliansom u èijim redovima nije bilo pravog rešenja za "Ol-star" igraèa Rašara Luisa koji je Hornetsima postigao šest trojki.

Pavloviæ je postigao tek dva poena i imao èetiri skoka u uspešnom pokušaju Kavalirsa da spreèe petu uzastopnu pobedu Èikaga, za šta su najzaslužniji bili Ilgauskas, koji je u drugom poluvremenu postigao 26 od svoja 33 poena, kao i LeBron Džejms koji je do poluvremena dao 12 koševa, a posle njega još 15.

Zbog bronhitisa Krstiæ nije mogao da pomogne saigraèima iz Nju Džerzija u ubedljivom (i petom uzastopnom) porazu od Milvokija, a van parketa je bio i Marko Jariæ koji je propustio duel sa Finiksom zbog povrede desnog stopala. Na tom meèu, u kome su Sansi slavili sa 118:101, Željko Rebraèa je za poraženu ekipu postigao dva poena, dok je Drobnjak ubacio pet u porazu Atlante od "ratnika" za koje odlukom trenera nije igrao Èabarkapa.

XS
SM
MD
LG