Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://www.voanews.com/mediastore/krstic-kolijer.jpg">Klipersima gradski derbi, Radmanoviæ bez poena, Krstiæev "dabl-dabl" - 2005-01-27


U noæi izmeðu srede i èetvrtka èak šest košarkaša iz Srbije i Crne Gore zaigralo je u NBA meèevima, a èetvorica njih uèestvovala su u pobedama svojih ekipa.

Najbolji utisak ostavio je ruki Nenad Krstiæ koji je u trijumfu Netsa na gostovanju "ratnicima" ostvario 13 poena, 10 skokova, tri asistencije i dve blokade za 36 minuta koliko je proveo na parketu . Sa druge strane, lièni rekord sezone po broju asistecija (11) izjednaèio je Marko Jariæ u pobedi njegovih Klipersa nad Lejkersima od 105:89 za koju je najzaslužniji Kori Mageti sa 16 koševa u poslednjoj deonici.

Aleksandar Pavloviæ je dobio priliku da 21 minut brani boje Klivlenda u pobedi nad Memfisom 114:111 i za to vreme je stigao do devet ubaèenih poena, tri progiravanja, dva skoka i jedne "kraðe", a solidnu minijaturu ostvario je Predrag Drobnjak koji je u novom porazu Atlante, ovoga puta od Minesote, za 12 minuta stigao do uèinka od sedam koševa i pet skokova.

I dok su Divac i Rebraèa propustili okršaj u "gradu anðela" a Èabarkapa pomenuti poraz Golden Stejta od Nju Džerzija, bez poena su minule noæi ostali Darko Milièiæ koji je zaigrao tri minuta u trijumfu šampiona protiv Denvera, kao i Vladimir Radmanoviæ koji je samo dan nakon osam pogoðenih trojki - šutirao 8-0 u utakmici u kojoj je Juta na svom terenu savladala Sijetl.

XS
SM
MD
LG