Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://www.voanews.com/mediastore/voa_usa_robert_de_niro_13jun03_150_bosnian.jpg">Evo koji æe trileri izaæi iz holivudske radionice u 2005. godini - 2005-01-07


"Aliens of the Deep" je novi dokumentaristièki poduhvat reditelja ”Titanika” Džejmsa Kamerona, koji æe od karaja januara krenuti da se prikazuje u IMAX bioskopima, specijalno opremljenim za prikazivanje trodimenzionalnih ostvarenja. Kameron nas vodi u podvodni obilazak planinskog venca oko Zemljine kugle, gde upoznajemo svakakva èudna morska biæa, naprimer džinovskog crva, bele raèiæe i morske sase. Film nudi i rešenja za koja nauènici NASA-e, koji uèestvuju u filmu, kažu da bi uspešno mogla da se primene na istraživanje svemira.

Robert De Niro i odlièna Dakota Fening tumaèe glavne uloge u novom filmu Džona Polsona 'Hide and Seek'. De Niro tumaèi doktora Dejvida Koloveja, udovca èija je æerka Emili, koju igra Dakota Fening, izmislila imaginarnog prijatelja, kako bi se izborila sa tugom zbog gubitka majke. U filmu se pojavljuju i Famke Jensen i Elizabet Šu, a film izlazi krajem januara.

U aprilu u amerièke bioskope treba da stigne novi film Sidnija Polaka INTERPRETER ili ”Prevodilac“ u kome glavne uloge tumaèe ikol Kidman i Šon Pen. Kidmanova tumaèi Silviju Brom, prevodioca lidera fiktivne afrièke zemlje, koja jedne noæi sluèajno saznaje da se planira ubistvo njenog šefa. Svoja saznanja ona poverava Tobinu Keleru, agentu FBI-ja, koga tumaèi Šon Pen, ali na kraju i sama postaje meta nepoznatih ubica. Ovo je prvi put da je jednoj filmskoj ekipi dozvoljeno snimanje u zgradi Ujedinjenih nacija, koja se u Americi smatra medjunarodnom teritorijom.

'White Noise' je najavljen kao staromodni horor gilm u kome glavne uloge tumaèe Majkl Kiton, Šandra Vest i Debra Kara Unger. Kiton tumaèi Džonatana Riversa koji je ubeðen da njegova pokojna žena pokušava da ga kontaktira kroz EVP ili 'Elektronski fenomen glasa'. Oèajan da uspostavi kontakt, Rivers zapravo otvara vrata drugog sveta, koji mu se ni malo neæe dopasti.

Kijanu Rivs i Rejèel Vajs tumaèe glevne uloge u novom filmu Frensisa Lorensa, ”Konstantin“. Film je nastao po istoimenom junaku stripova Helblejzer Kevina Brodbina Marka Bombaka i Franka Kapela. Kanstantina glumi Kijanu Rivs, dok je Vajsova policajka koja pokušava da reši misteriozno samoubistvo svoje sestre bliznakinje. Par se udružuje i kre;e na prilièno mraènu pustolovinu podzemljem Los Andjelesa.

XS
SM
MD
LG