Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://www.voanews.com/mediastore/imgonnabealrightfullvid_01.jpg">Na kraju godine sumiramo rezultete, a ovoga puta pod lupom su slavni i njihovi brakovi - 2005-01-01


Australijska glumica i pevaèica Natali Imbrulja udala se zapravo poslednjeg dana 2003. godine, ali ”vodi se“ u 2004. Govorilo se da se australijska lepotica, koja je i lice kompanije Loreal, zabavljala se Lenijem Kravicom i Dejvidom Švimerom, ali njeno srce otišlo je zemljaku Danijelu Džonu, pevaèu benda ”Silverèer“.

Glumica Kejt Bekinsejl, koju smo gledali u filmu ”Van Helsing“, a sada i u ”Avijatièaru“ i reditelj Len Vajsman venèali su se u maju na skromnoj ceremoniji u hotelu Bel Er u Los Andjelesu. To je prvi brak za oboje, iako 31-godišnja engleska glumica ima æerku iz veze sa velškim glumcem Majklom Šinom.

Dženifer Lopez ili serijska mlada, kako je zovu mediji u Americi, 2004. godine stupila je u svoj treæi po redu brak, koji, kako zli jezici komentarišu, za divno èudo još traje i nije nam ga preko glave. Posle veze sa Benom Aflekom koja se neumorno provlaèila po medijima, Lopezova se neoèekivano i tajno udala za sveže razvedenog pevaèa Marka Entonija.

Mladi pevaè Enrike Eglesijas i nekadašnja teniserka Ana Kurnjikova navodno su se nedavno venèali na jednoj plaži u Meksiku. Uprkos tvrdnjama žute štampe, za sada nisu isplivali ni venèani list niti fotografije sa ceremonije, a bliski prijatelji tvrde da o braku nema ni govora.

Niki Hilton, koja svoju popularnost duguje roditeljskom nasledju i životu na visokoj nozi, na ceremoniji u Los Vegasu venèala se sa menadžerom Todom Meisterom. Brak je trajao duže nego što su predvidjali i jajoptimistièniji, taènije od avgusta do oktobra.

Britni Spris je u 2004. nadmašila sve svoje vršnjake, pa i samu sebe, jer je uspela da sklopi dva braka u manje od 12 meseci: prvi brak je sklopljen sa drugarom iz detinjstva Džejsonom Aleksandrom, i to naravno u Las Vegasu, a drugi sa igraèem Kevinom Federlajnom kome se pre nekoliko meseci rodilo drugo dete. Prvi brak je trajao samo 55 sati, a drugi obara rekorde oèekivanja.

XS
SM
MD
LG