Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://www.voanews.com/mediastore/Sakramento.jpg">Sakramento brzo preboleo poraz od Minesote kojim je prekinut njegov niz od sedam uzastopnih pobeda - 2004-12-01


Sakramento je brzo preboleo poraz od Minesote kojim je prekinut njegov niz od sedam uzastopnih pobeda, s obzirom da je trijumf zabeležio veæ na sledeæem meèu, protiv Memfisa. Briljirao je ovoga puta Peða Stojakoviæ, najbolji strelac gostiju sa 29 poena (šut 16-10, od toga trojke 6-4), koji je pritom imao i šest skokova i dve blokade.

Daleko lošije je "ruka služila" Vladimira Radmanoviæa èiji je Sijetl poražen po prvi put u poslednjih pet meèeva. Od Soniksa su bili bolji košarkaši Portlanda koji su u posednjoj deonici za tili èas prestigli voðstvo protivnika od 74:64, a poslednju nadu gostima doneo je trojkom u 48. minutu internacionalac SCG (za ipak nedostižnih 94:96) što je ujedno bio jedini Radmanoviæev pogodak iz igre iz šest pokušaja.

Uz peti uzastopni poraz Sijetla u Rouz Gardenu i osmi uzastopni trijumf Finiksa, vredan pomena je i skroman uèinak Krstiæa (èetiri poena, tri skoka i dve blokade za 12 minuta) u prvoj pobedi Netsa posle devet izgubljenih utakmica u nizu, dok su se na parketima našli i Divac (dva koša, po jedna asistencija i skok u pobedi Lejkersa nad Milvokijem) i Milièiæ, koji se nije upisao u strelce na susretu u kome je Ditroit savladao Hjuston.

XS
SM
MD
LG