Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src=" http://rds.yahoo.com/S=96062883/K=Jeans/v=2/SID=e/l=IVI/SIG=1258jtlrv/*-http%3A//www.fashionhouse-2002.com/Jeans/Jeans-guertel-braun-5.JPG">Farmerice su ponovo u modi  - 2004-10-02


Veliku promociju džinsa protekle sedmice napravila je u Milanu - kreatorka Anðela Misoni, kæerka osnivaèa jedne od èuvenih italijanskih modnih kuæa.

Modna kuæa Misoni osnovana je inaèe prije taèno pola vijeka, a kolekcija za proljeæe – ljeto naredne godine – obilježila je 15 godina uspješnog rada Anðele Misoni. Ono što je najvažnije je da su na modnoj reviji predstavljene prve Misonijeve farmerice, sa inicijalima MS na džepovia pozadi.

Kolekcija je namijenjena mlaðim mušterijama, onima èije majke nose nadaleko poznate misonijeve marame i šalove. 45-godišnja Anðela - opisala je svoju paletu kao blijedu, bez traga crne boje. Tradicionalnu sonovu zamijenila je boja èokolade. Nema ni èiste bijele, koja je zamijenjena svijetlim, blijedim tonovima poput nijansi zelene i blijedo crvene. Predstavljene su haljine od šifona koje podsjeæaju na stil 30-tih godina prošlog vijeka, sa pletenim aplikacijama i veèernjim tašnama u obliku voæa.

XS
SM
MD
LG