Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src=" http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/us/sp/v/nfl/players/3/4650.jpg">Maknab doneo Iglisma trijumf nad Minesotom - 2004-09-21


Predvoðeni Donovanom Mek Nabom, koji je sjajno trèao i dodavao, Filadelfija Iglsi pobedili su Minesotu na svom "Linkoln Fajnenšl Fildu" i tako saèuvali maksimalni uèinak na startu 85. NFL šampionata.

Gosti iz Minesote poveli su sa 3:0, pre nego što je Donovan Meknab pronašao El Džej Smita, za "taè-daun" od 11 jardi i doneo Iglsima prednost od 7:3. U treæoj èetvrtini Meknab je pokazao svoje odliène fizièke predispozicije, izbegao protivnièku odbranu i pored izvanrednog bloka Rina Mehija pretrèao 20 jardi i postigao "taè-daun" za 17:6. Na meèu koji je završio sa ukupno 245 jardi, Meknab je drugi "pasing taè-daun" ostvario na 7 minuta i 40 sekundi pre kraja, kada je prebacio 45 jardi i pronašao Terela Ovensa.

A posle tri šuta iz igre Minesota je konaèno postigla "taè-daun" u poslednjim minutima meèa. Kvoterbek Vajkingsa Dante Kapeper pronašao je Rendija Mosa na èetiri jarde, ali je to bilo dovoljno samo da se ublaži poraz. Na kraju: Filadelfija Igls – Minesota Vajkings 27:16. Iglsi su za razliku od prošle sezone kada su doživeli dva poraza na svom terenu, sada ostvarili dve pobede, dok Vajkingsi, koji igraju na zatvorenom stadionu, imaju 16 poraza u poslednjih 17 meèeva na otvorenom.

XS
SM
MD
LG