Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src=" http://www.atptennis.com/en/players/playerprofiles/images/Z072_TP.jpg">Zimonjiæ uspešan na startu takmièenja u miksu na US Openu - 2004-09-04


Samo nekoliko sati posle poraza u drugom kolu dubla na US Openu, selektor Dejvis Kup reprezentacije SCG Nenad Zimonjiæ uspešno je startovao u miksu. On i Ruskinja Elena Lihovceva, peti nosioci na turniru, pobedili su Austrijsku kombinaciju Džulijan Noul/Barbara Šet sa 2:0, po setovima 7:5 i 6:4. Zimonjiæ i Lihovceva, kasnije veèeras na terenu broj sedam igraju protiv amerièkog mešovitog dubla Aleksandra Stivenson/Rik Liè.

Današnji program poèeo je trijumfom prvog tenisera sveta Rože Federera protiv Francuza Santoroa, i eliminacijom Argentinke Suares, 13. nosioca u ženskoj konkurenciji. Poslednji ovogodišnji Gren Slem turnir završen je i za 15. nosioca, Tajlanðanina Paradorna Srišafana, koga je eliminisao 22. u kosturu, Slovak Dominik Hrbati.

Kada je reè o meèevima igranim rano jutros po srednje-evropskom vremenu najveæe iznenaðenje priredio je Austrijanac Stefan Kubek, koji je posle skoro èetiri sata igre i velike borbe u pet setova eliminisao sedmog nosioca Španca, Huana Karlosa Ferera. Kubek je poveo 1:0, Ferero preokrenuo na 2:1, ali je Austrijanac dobio poslednja dva seta lako – 6:2 i 6:3.

Ljubimci domaæe publike Serena Vilijams i Endi Rodik nisu izgubili set. Mlaða od sestara Vilijams pobedila je Francuskinju Tatjanu Golovin posle velike borbe – 7:5 i 6:4, dok je Rodik znatno lakše izašao na kraj sa Špancom Rafaelom Nadalom, prepustivši mu svega sedam gemova – 6:0, 6:3 i 6:4 za nešto više od sat i po vremena igre.

XS
SM
MD
LG