Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src=" http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/p/rids/20040903/i/r91687867.jpg">Hilari Klinton potvrdila da je Bil Klinton hospitalizovan i da æe biti podvrgnut operaciji srca - 2004-09-03


Supruga bivšeg predsednika Sjedinjenih država, Bila Klintona potvrdila je da je Bil Klinton danas hospitalizovan i da æe biti podvrgnut operaciji srca.

42. amerièki predsednik danas je nakon što se požalio na bolove u grudima i teškoæe pri disanju hitno prebaèen u Prezbeterijansku bolnicu “Kolumbija” u Njujorku, gde æe mu kako je reèeno, biti ugraðen bajpas. Pedeset osmogodišnji Klinton biæe na operacionom stolu, najverovatnije, veæ sutra ujutro – pošto budu obavljeni svi detaljni pregledi.

Aktuelni predsednik Džordž Buš danas je svom prethodniku tokom predizbornog skupa u Viskonsinu poželeo brz i uspešan oporava, pozvavši sve svoje pristalice i oponente da se pomole za Klintonovo zdravlje. Istu poruku je - sa mitinga u Ohaju – uputio i predsednièki kandidat Klintonove demokratske stranke, senator Džon Keri.

XS
SM
MD
LG