Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="  http://timesofindia.indiatimes.com/photo.cms?photoid=798224">Tajson nokautiran u èetvtroj rundi - 2004-07-31


Bivši svetski šampion u teškoj kategoriji i verovatno jedan od najkontoverznijih boraca svih vremena Majk Tajson doživeo je peti poraz u karijeri. Njega je u noæi izmeðu petka i subote po srednje-evropskom vremenu u Luivilu nokautirao relativno nepoznati Britanac Deni Vilson.

Tajson je dobro poèeo meè, zadao nekoliko snažnih udaraca, ali se Britanc održao na nogama i tokom druge runde poèeo sa napadima, koji su 38-godišnjeg Tajsona izbacili iz ritma. Vilson je tokom treæe runde dobio dva kaznena poena zbog nepropisnih udaraca – jednog ispod pojasa, i jednog koji je Tajsonu napravio rasekotinu na licu. Kada je poèeo da krvari, Tajson je krenuo svom snagom znajuæi da mora da završi meè što pre, ali je i Vilson nastavio sa napadima i potpuno neutralisao Tajsona.

Britanac je borbu završio u èetvtroj rundi neverovatnom serijom od 16 udaraca bez odgovora, koji su Tajsona poslali na pod na samom kraju runde, i tako možda oznaèili i kraj njegove karijere.

XS
SM
MD
LG