Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://www.artgumbo.com/BE/VR/Wallpapers/031022_Wallpaper_Henrique_Pinto.jpg">Danas vam predstavljamo novu supergrupu, nekako poznatog imena, ”Velvet Revolver“ - 2004-06-10


”Velvet Revolver“ je sastavljen od nekadašnjih èlanova rok sastava Guns N Roses i The Stone Temple Pilots: tu su Sleš, Daf Rouz MekKejgan i Met Sorum iz Guns N Roses, gitarista Dejv Kušner i konaèno Skot Vejland iz Stone Temple Pilots koji je potvrdjen kao pevaè sastava Velvet Revolver.

Rok publika, kojoj u proteklih desetak godina nedostaju predstavnici ovog žanra koji idu na turneje i objavljuju nova izdanja, sa velikom pažnjom išèekuje novi albun Velvet Revolver 'Contraband'. Daf Rouz smatra da æe ploèa biti pravo osveženje u današnjoj popularnoj muzici, zato što se radi o autentiènoj muzici samih autora, u koju prste nisu umešali veliki direktori moænih muzièkih kompanija. Neke od pesama ovog sastava veæ odavno kruže Internetom i to pod imenom 'The Project' kada su se èlanovi pomenutih bendova okupili na svirci za pokopjnog èlana 2002. godine.

Podseæamo Vas da je Sleš napustio Guns N Roses 1996. godine zbog kreativnih neslaganja sa Akselom Rouzom, a sledeæe godine bend je napustio i Daf Rouz. Skoro svi èlanovi Velvet Revolver imaju istoriju problema sa drogom, ali posle veoma ružnih i opasnih dogadjaja po njihov život, svi tvrde da su potpuno èisti i da više ne upražnjavaju takve aktivnosti. Èlanovi benda su sada porodièni ljudi, koji na turneje idu sa porodicama, a tvrde da im u Velvet Revolveru nisu važni ni slava ni novac, veæ moguænost da nastupaju uživo. Njihova ploèa ”Contraband“ izlazi 8 juna.

XS
SM
MD
LG