Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://rds.yahoo.com/S=96062883/K=Parabounce/v=2/l=IVI/*-http://www.laeser.nl/images/parabounce4.jpg">Balon za odskakivanje - 2004-05-28


Stiv Medouz je želeo da leti, i u tome je uspeo. Medouz je napravio helijumski balon širok skoro osam metara, koji može da drži do 135 kilograma.

«U poèetku, samo je hteo da visi i odskaèe, pa je tako i nazvao ono što radi…»

On iznajmljuje balon za žurke i koristi ga za prikupljanje dobrovoljnih priloga. Prvi put kada je Medouz isprobao parabaunser, nije znao ni da li æe se ikad vratiti na zemlju.

«Te veèeri nisam uopšte spavao, mislio sam da æu odlepršati. Bez obzira što smo imali užad, razmišljao sam šta ako puste užad», priseæa se Stiv Medouz, tvorac parabaunsera»

Stiv Medouz sada želi da parabaunsing postane sport u dvorani. «Zaista, moj cilj je sada da sve ovo prebacim u velike dvorane i da odskakujemo okolo bez užadi i budemo kao 3D automobili u zabavnom parku», kaže Stiv medouz i dodaje: «Bukvalno možete da se spustite na vrh drugog balona i da oboje zajedno odskakujete – ovako», zakljuèuje Stiv.

Za sada, Medouz je sreæan dok posmatra druge ljude kako se zabavljaju sa njegovom igraèkom.

XS
SM
MD
LG