Linkovi

Novi poraz Sakramenta - 2004-04-10


Kasno podešavanje ruke Stojakoviæa koji je do poluvremena šutirao 10-2, a meè završio sa 19 poena , nije bilo dovoljno za preokret protiv Sansa koji su na poluvremenu imali 10 poena prednost.

Ni solidan nastup Bibija (26 koševa) kao i Divca (16 poena uz šut 11-7) nisu bili adekvatan odgovor na sjajnu igru trija Džo Džonson - Amar Staudemajer - Šon Merion, koji je ukupno postigao 67 poena. Žarko Èabarkapa je ovoga puta zaigrao tek pet minuta za Finiks, ubeleživši pritom dva poena i jednu blokadu.

Ono što još ne ide na ruku izabranicima Rika Adelmana jesu i pobede sva tri njihova rivala za prvo mesto na Zapadu. Minesota je do uèinka 56-24 stigla deklasiravši Golden Stejt, a Lejkersi i San Antonio su do istog broja pobeda i poraza (54-25) koliko imaju i Kingsi stigli pobedama nad Memfisom odnono Portlandom.

Ruska teniserka Naða Petrova priredila je pravu senzaciju u èetvrtfinalu WTA turnira, koji se za nagradni fond od 585.000 dolara igra na Amelija Ajlandu na Floridi. Sedmi nosilac na turniru izbacio je drugog nosioca, Amerikanku Serenu Vilijams. Bivša najbolja teniserka sveta imala je puno problema sa levim kolenom, ali veæi problem je bila fantastièna igra mlade Ruskinje, koja je slavila u dva seta - 6:2 i 6:3.

Rezultati èetvrtfinalnih meèeva:

Ameli Mauresmo - Silvia Farina Elia 6:4, 6:3 Žastin Enan-Arden - Vera Zvonarjeva 6:4, 6:3 Lindzi Davenport - Paola Suarez 6:4, 6:1 Naða Petrova - Serena Vilijams 6:2 i 6:3.

XS
SM
MD
LG