Linkovi

Peða rešio pobednika - 2004-02-12


Upravo pomenuti tandem je i završio poslednju akciju Kingsa. Vlade Divac je dobio loptu u reketu, privukao dvojicu protivnièkih igraèa i onda dodao slobodnom Stojakoviæu na krilu. Po opštim ocenama najbolji šuter lige ovu priliku nije propustio i pogodio je koš - za 37. trijumf Kingsa.

Posle dužeg vremena oba centra Detroita Željko Rebraèa i Darko Milièiæ bila su u igri. U jednoj borbi za loptu pod košem Pistonsa Miler je postavio lakat reprezentativcu SiCG, ali mu ovaj nije ostao dužan i sa nekoliko udaraca, zaradio iskljuèenje.

U ostalim meèevima Klipersi su izgubili u Memfisu 110:102 uz 11 koševa Jariæa, dok je posle 6 meèeva pauze zbog povrede, Žarko Èabarkapa zaigrao u ekipi Finiksa i postigao 4 poena i 5 skokova u porazu svog tima od Golden Stejta 110:99.

Trener Nju Džersi Netsa Lorens Frenk postao je trener sa najboljim startom u istoriji NBA lige. 33-godišnjak koji je bio pomoænik Bajrona Skota, ostvario je skor od 9-0 otkako je preuzeo ekipu koja trenutno ijma 10 pobeda više nego poraza ( 30-20) i gotovo sigurno æe završiti na prvom mestu Atlantske divizije. Do rekorda lige Frenka je doveo Keri Kitls sa 27 poena, a savladana je ekipa Klivlenda sa ubedljivih 105:85.

Recimo i da je Hjuston pobedio Los Andjeles Lejkerse 102:87 uz jednu od najboljih partija Jao Minga od dolaska u NBA. Kinez je postigao 29 poena i 11 skokova.

XS
SM
MD
LG